The smart Trick of Google Analytics Nedir That Nobody is Discussing

Wiki Article

google analytics nedir

Google Analytics ile çOkay çeşitli ve hayati başlıklar üzerinde veri toplama ve değerlendirme gerçekleştirilebilir. Bu sayede, kullanıcıların World wide web sitelerinde yaptığı etkinlikler ve etkileşimler detaylı olarak analiz edilerek doğru stratejilerin belirlenmesine yardımcı olur.

Unutmayın ki, Google Analytics’in sunduğu verilere ilk açtığınız hesap değil başka hesaplar üzerinden de erişebilirsiniz. Ayrıca Internet tasarımcınız, World wide web geliştiriciniz, Search engine marketing uzmanınız ve Dijital Ajansınızın hesaplarına da yetki verebilir ve yetki seviyesini belirleyebilirsiniz.

Bu dijital analiz aracı sayesinde, Internet siteleri ve sosyal ağlara ait verileri izleyerek doğru stratejilerin belirlenmesine olanak tanır. Önceden belirlenmiş ve özelleştirilebilir raporlar da kullanıcılara sunulmaktadır.

Google Analytics ile, AdWords hesabınızı tek bir yerden izleyebilir ve yönetebilirsiniz. Her bir reklamın aldığı tıklama sayısı, her bir kampanyanın maliyeti, tıklama başı maliyet ve daha fazlası gibi şeyleri görebileceksiniz.

Alternatively, you may transfer ahead being aware of which approaches you'll want to change and which methods your Group can Establish on.

Google Analytics, bu gibi verileri kullanarak World wide web sitenizin performansını anlamanıza, Search engine optimization stratejilerinizi oluşturmanıza ve sitenizin başarısını artworkırmanıza gardenımcı olan önemli bir araçtır.

 Daha sonra, daha yüksek değere sahip olma olasılığı daha yüksek olan kullanıcıları hedeflemek veya uygulamayı bırakmak üzere olabilecek kullanıcılarla yeniden etkileşim kurmak için bu kitleleri Google Ads ve Google Internet marketing System’a aktarabilirsiniz .

Google Analytics; Internet siteleri, ve sosyal ağlara ait verilerin izlenerek önceden belirlenmiş ve Google Analytics Nedir özelleştirilebilir raporlar sunar. Bu yazıda başlıca veri toplama kategorilerine değineceğiz.

This is definitely a source you would like to take full advantage of! Continue reading to Discover how it is possible to leverage Google Analytics to better understand how your web site is speaking with the audience.

Google Analytics four entegrasyonuna ihtiyacınız varsa aşağıdaki hyperlink üzerinden vermiş olduğumuz hizmetle alakalı bilgi alabilir markanız özelinde teklif talebinde bulunabilirsiniz.

Peki ya Google Analiytics analizleri nelerdir, hangi araçlar vardır ve sitenize eklediğiniz site izleme Google Analytics Nedir analitik koduyla sitesinden hangi raporları kusursuzca alırsınız?

Get an entire knowledge of your consumers throughout gadgets and platforms. Google Analytics provides you with the resources, totally free, to be aware of The shopper journey and boost marketing and advertising ROI.

Örnek three: World wide web sitenizde ürün satmak için bir alışveriş sepetiniz varsa, kullanıcıların bir siparişi başarıyla tamamladıktan sonra sipariş verdikleri bir sipariş onayı veya teşekkür sayfanız olabilir. Bu sayfayı Alışveriş Sepeti olarak ayarlayın.

Google Analytics’in neden bu kadar faydalı olduğunu anlamak için, nelerin izlenmesine propertyımcı olduğuna dair temel bir anlayışa sahip olmak önemlidir.

Report this wiki page